- un loc unde poti discuta despre tot ce te pasioneaza -


  Sugestii: Shadows behind the masks

  Distribuiţi

  Sondaj

  Doriti un RPG colectiv?

  [ 5 ]
  83% [83%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 
  [ 1 ]
  17% [17%] 

  Total voturi: 6
  avatar
  Nia.Adelaide

  Mesaje : 3

  Sugestii: Shadows behind the masks

  Mesaj Scris de Nia.Adelaide la data de Mar 31 Iul 2012, 22:40

  Ideea de RPG este initial de poveste originala, in mare ar fi cam asa:
  Fata, personajul principal, ar fi copilarit cu doi frati fiind indragostita de cel mai mare dintre ei, dar petrecandu-si o groaza de timp cu cel mic. Cel mic era la randul lui indragostit de ea. Cand cel mare a ajuns la 18 ani iar cel mic si fata la 15, fata a fost violata de cel mare intr-un moment de nebunie. Imediat dupa, ea dispare si se intoarce undeava peste 10 ca o persoana schimbata purtand o masca, intre timp, doar de fatada, ea e declarata moarta si de aici o groaza de alte idei cu alte personaje si sidestories.

  De aici pornim cu un RPG, ar fi minunat daca tot mai multi ati vrea sa participati. Inscrierea personajului se face aici.

  Mi-ar placea sa veniti cu idei noi si sa faceti si voi parte din mica noastra creatie. Ideile si sugestiile le puteti scrie chiar aici, precum si intrebari daca veti avea. Va vom raspunde cat de repede putem.

  Inca o mica rugaminte, ne-am bucura mult daca ati raspunde si la sondaj.

  So... This is it. Sper sa cititi si sa participati cat mai multi.
  avatar
  ae-sek

  Mesaje : 2643

  Re: Sugestii: Shadows behind the masks

  Mesaj Scris de ae-sek la data de Dum 17 Mar 2013, 18:26

  Am verificat rezultatele sondajelor de la acest topic si observ ca din cinci persoane care au votat, toate au raspuns cu Da, deci sunt de acord cu scrierea unui RPG colectiv pe forum.

  Cred ca sunt suficiente voturile pentru cate persoane intra regulat pe forum si mentionez ca eu nu am votat, dar daca chiar se doreste RPG-ul, se face cu cea mai mare placere si se mai poate adauga un vot, din partea mea, la optiunea Da.

  As vrea sa stabilim cateva lucruri.
  01. Povestea. Ramane cea postata in acest topic sau nu? (desi Nia.Adelaide nu mai intra pe forum, ideea este postata aici, sub ideea unui RPG, deci se poate face)

  02. Forumuri. Se poate face o sectiune speciala pentru acest RPG. Pentru asta astept sugestii pentru locatii, categorii si altele necesare. De asemena, topicul pentru inscrierea de personaje ar avea un alt format si va fi disponibil doar pentru acest RPG. Sectiunea va fi pozitionata probabil undeva la West Area.

  03. Personaje. Vor fi disponibile atat personaje canon cat si personaje originale. Oricare membru al forumului poate alege atat personaj canon cat si original si pe parcurs, daca unul sau mai multe personaje originale sunt relevante povestii originale, acestea pot deveni personaje canon.

  Mai multe lamuriri puteti cere in acest topic sau prin PM. Oricum, daca se va hotari scrierea RPG-ului, acest informatii vor fi postate pe forum.

  As aprecia daca ati raspunde la cele trei probleme expuse mai sus, daca tot se numeste RPG colectiv, as vrea sa fie colectiv de la inceput. Tnx.


   Acum este: Joi 18 Oct 2018, 13:24