- un loc unde poti discuta despre tot ce te pasioneaza -


  V de la Vendetta

  Distribuiţi
  avatar
  Seraphiel

  Mesaje : 2525

  V de la Vendetta

  Mesaj Scris de Seraphiel la data de Dum 05 Feb 2012, 19:24


  V de la Vendetta este regizat de James McTeigue ce descrie filmul ca fiind un thriller politic avand in primul rand in centru un personaj foarte intunecat si cu multe fete. "Pe de o parte, V este altruist, crezand ca poate realiza o mare schimbare sociala, dar pe de alta parte urmareste o razbunare sangeroasa impotriva oricui i-a gresit".
  Producatorul, Joel Silver, spune ca : " V de la Vendetta este un film cu mai multe nivele", ceea ce este si adevarat , asta daca urmariti cu atentie filmul si intrati adanc in acesta. Joel Silver mai spune despre V de la Vendetta ca : " Poate fi savurat ca un film dinamic de actiune, ori spectatorii pot intra mai adanc in problemele si ideile complexe pe care le exploreaza, despre responsabilitatea indivizilor pentru puterea pe care o incredinteaza guvernelor, si ce mijloace sunt necesare sau acceptabile pentru a pune capat tiraniei. Ridica multe intrebari fascinante, dar nu ofera raspunsuri usoare"
  ( sursa: wikipedia si cinemagia)


  Consider ca filmul este foarte reusit si mentionez ca a avut la baza un roman de benzi desenate. Am fost placut impresionata de complexitatea subiectului, de misterul personajului si de povestea in sine. Recunosc ca finalul m-a surprins mult si desi doream sa aflu cine e V, cine se afla in spatele acelei masti, nu prea am putut, sau nu am vrut. Mi-a placut asta, m-a lasat pe mine sa decid cine e, cum arata el, si ce e dincolo de ce se vede. Mi-am creat propria mea parere si ma bucur de asta.
  Filmul m-a impresionat mult si desi stiu ca nu am ajuns pana la nucleu acestuia, ii simteam totusi caldura si stiam ca sunt aproape. Totusi, sunt bine asa cum sunt, nu am ajuns prea adanc in problema, dar suficient incat sa o inteleg.
  In final ce pot sa spun? Mi-a placut mult si sper ca cei care au vizionat sau o sa vizioneze filmul sa ii inteleaga adevarata valoare si sa nu fie atat de superficiali incat sa nu vada ceea ce de fapt e.


  *Pentru cei care nu stiu, Vendetta in italiana inseamna razbunare.*
  "Only I know your pain…
  Your uncertainty…
  Your loneliness…
  If only we could be toghether forever.
  I’ll say it as many times as you wish.
  I will not betray you!"
  — Luka Crosszeria

  “Ever since the day I met you, I’ve had reason to live. I live to protect you. Protecting you is everything to me.” - Luka Crosszeria

  "I crush those who stand in my way. And I retaliate against those who seek vengance. And I do whatever it takes to get a hold of what I desire" - Asami Ryuichi

   Acum este: Joi 18 Oct 2018, 13:25