- un loc unde poti discuta despre tot ce te pasioneaza -


  Avatar & Signature Request

  Distribuiţi
  avatar
  ae-sek

  Mesaje : 2643

  Avatar & Signature Request

  Mesaj Scris de ae-sek la data de Vin 30 Dec 2011, 19:06


  Singurii care pot lua cererile făcute în acest topic, sunt membrii care face parte din echipa GFX a site-ului. Înscrierile sunt deschise pentru oricine şi se pot face aici.

  Limita de posturi pentru a face o comandă este de 10. Puteţi totuşi să faceţi comanda pe topic, dar aceasta va fi completată doar după ce aveţi cele zece posturi.

  Imaginile folosite în executarea setului pot fi postate de voi sau lasate la alegerea graficianului. Pentru a posta imaginile, folosiţi imageshack.us sau servimg.com. Nu uitaţi şi să specificaţi ce vreţi neapărat adăugat la semnătură sau avatar, culorile folosite şi alte detalii care vor face lucrarea pe placul dvs.

  Din respect pentru graficianul care a completat comanda, setul (avataurul sau semnătura în cazul în care s-a cerut doar una dintre ele) va fi purtat cel puţin o săptămână pe forum. Dacă doriţi să purtaţi o lucrare şi pe un alt forum, cereţi acceptul graficianului când faceţi comanda. În cazul în care faceţi asta fără să aveţi acceptul graficianului scris în topicul de cereri, puteţi primi warn.

  RIP-ul este interzis! Dacă doriţi modificări ale lucrării, acestea se cer tot pe topic, după ce este completată comanda, graficianului care a completat-o. Nu cereţi altcuiva să facă asta! Dacă unul dintre ceilalţi membri ai echipei face modificări asupra unei lucrări care nu îi aparţine, acesta va fi sancţionat. De asmenea, dacă altcineva din afara forumului face modificări lucrării, userul care a făcut comanda va fi sancţionat.

  Comanda va fi completată în maximum o săptămână de la postare. Graficianul care se ocupă de comandă, poate lăsa un reply pe topic şi după accea să editeze mesajul pentru a posta lucrarea completată şi, desigur, să trimită un mesaj privat userului care a cerut-o. Dacă un grafician postează şi spune că se ocupa de lucrare, dar nu o face în termenul de o săptămână, acesta va fi sancţionat.

  Dacă un grafician nu mai poate completa comenzi o perioadă, din diverse motive, este recomandat să anunţe acest lucru pe topic.  Graficieni
  Amaterasu
  Monochrome
  cami.


  avatar
  Monochrome

  Mesaje : 33

  Re: Avatar & Signature Request

  Mesaj Scris de Monochrome la data de Dum 17 Feb 2013, 21:23

  Fac eu prima comanda. ^^
  Sa dau startul. :]]

  Imagine:
  Cod:
  http://www.bumpershine.com/wp-images/music/skrillex/2011-03-18_Skrillex_01.jpg
  Text: Smoking si undeva mai micut Rock N' Roll, gasesti tu*oricine ai fi* cum sa il aranjezi.
  Preferinte: Nu am una, doar vreau sa arate bine. Daca reusesti sa faci alb-negru ar fi ideal. big grin

  Thanks.
  ___________________________________________
  avatar
  ae-sek

  Mesaje : 2643

  Re: Avatar & Signature Request

  Mesaj Scris de ae-sek la data de Lun 18 Feb 2013, 18:06

  Am incercat sa fac ceva, dar nu stiu cat de bine a iesit. Daca nu iti place, poti sa nu il porti. Also, nu ai specificat daca vrei set, semnatura sau avatar, asa ca am facut semnatura, daca iti place si vrei si avatar, sa imi spui. And, chiar recomand sa incarcati (toti userii adica) imaginile pe imageshack sau servimg. De la linkul pe care l-ai pus, s-a deschis o alta pagina, oarecum intermediara. xd

  So, here they are, mai multe variante. (edit: de fapt, doar una, link-urile au expirat, dar o pun pe cea pe care o postasem si pe devart)  Ultima editare efectuata de catre ae-sek in Mar 19 Apr 2016, 03:15, editata de 1 ori

  avatar
  Monochrome

  Mesaje : 33

  Re: Avatar & Signature Request

  Mesaj Scris de Monochrome la data de Lun 18 Feb 2013, 18:33

  Awesome. <3
  Multumesc, Amaterasu. Imi place foarte mult cum ti-au iesit, aleg penultima varianta, are exact nuanta aia de albastru care o ador. <3
  Scuze pentru link, chiar nu am testat sa vad ce si cum, greseala mea . . .
  Multumesc inca o data. :3
  ___________________________________________

  Continut sponsorizat

  Re: Avatar & Signature Request

  Mesaj Scris de Continut sponsorizat

   Subiecte similare

   -

   Acum este: Joi 18 Oct 2018, 13:25