- un loc unde poti discuta despre tot ce te pasioneaza -


  Sugestie.

  Distribuiţi
  avatar
  0CastleOfGlass0

  Mesaje : 13

  Sugestie.

  Mesaj Scris de 0CastleOfGlass0 la data de Mar 12 Feb 2013, 22:18

  Am o sugestie(defapt mai multe,dar acum asta e pe prim-plan):
  la ranguri sa existe si rangul de scriitor,de actor(RPG) si de inchizator de topic.Fiecare va avea un rol special:scriitori sunt specializati in scris proze,actorii,specializati in RPG si inchizatorii de topic...vor inchide topicuri.Membrii vor putea face orice,dar aceste noi ranguri vor fi specializate in aceasta materie. :)
  avatar
  ae-sek

  Mesaje : 2643

  Re: Sugestie.

  Mesaj Scris de ae-sek la data de Mier 13 Feb 2013, 12:22

  În primul rând, merci pentru sugestie, 0CastleOfGlass0. ^^

  And now, să le iau pe rand.

  - rangul de scriitor nu ştiu dacă chiar are ce să facă momentan pe forum. Nu avem atât de mulţi scriitori. Nu ştiu dacă ai observat, dar aveam pe forum şi rangurile de Editor si Traducător pe care le-am scos tocmai pentru ca nu sunt persoane interesate.

  - rangul de actor (RPG) ar fi fost okay dacă aveam un RPG cu plot, înregistrare personaje şi tot ce este necesar aşa cum sunt pe forumurile cu tematică RPG. Nu avem asta şi nici RPG nu se scrie chiar aşa de mult, cum am explicat şi în cazul rangului de scriitor.

  - închizator de topic nu cred că e necesar pe un forum. Pentru a se ocupa de lucruri din astea sunt administratorii şi moderatorii. Plus că nu se poate da unui user doar această opţiune, de a închide topicuri, acel user ar avea exact aceleaşi opţiuni ca şi moderatorii şi atunci nici nu ar avea rost să fie numiţi altfel decât moderatori.

  Mai e ceva, topicurile pe forum se închid doar dacă sunt mutate la Basket (cele de la Arhive se închid pe unele criterii, nu toate) sau topicurile pe care autorii le vor închise sau dacă se încalcă regulile (să zicem că se face spam excesiv), iar aceste decizii pot fi luate de membrii staff-ului, administratori şi moderatori.

  Îşi poate spune părerea referitoare la aceste sugestii şi alţi membri de pe forum (lucru care nu prea cred că se va întâmpla având în vedere activitatea actuala de pe forum), dar cam asta e părerea mea. Nu sunt rele sugestiile, dar momentan nu ar putea fi aplicate sau nu sunt necesare.

  avatar
  cami.

  Mesaje : 11

  Re: Sugestie.

  Mesaj Scris de cami. la data de Vin 15 Feb 2013, 20:48

  Am si eu o intrebare/ sugestie. Nu credeti ca ar fi timpul sa schimbam lookul? :D Sa fie ceva mai de primavara. :)
  avatar
  ae-sek

  Mesaje : 2643

  Re: Sugestie.

  Mesaj Scris de ae-sek la data de Vin 15 Feb 2013, 21:33

  Ba da, cami, se va schimba look-ul forumului, nu il lasam asa. xd


  Continut sponsorizat

  Re: Sugestie.

  Mesaj Scris de Continut sponsorizat


   Acum este: Mier 26 Sept 2018, 00:54