Hei, hei, hei >:D<
Keta este aici pentru a va face viata mai buna
>:).... sau poate nu
Dar sa terminam cu palavrageala si sa incep sa ma prezint pentru ca mai mult ca sigur asta astepti :D

Dar sa terminam cu palavrageala si sa incep sa ma prezint pentru ca mai mult ca sigur asta astepti :D
Nu cred ca o sa va incarc memoria cu numele meu real pentru ca sunt sigura ca nu va intereseaza....
Am 16 ani [ in curand 17] si sunt din Botosani dar nici asta nu cred ca prea conteaza.
Sunt in clasa a X-a, profilul Stiinte ale naturii (Chimie bio pe romaneste) vreau sa dau la medicina, la Cluj insa nu ma intrebati pe ce ramura vreau pentru ca nu am nici cea mai vaga idee.
Sunt o perfectionista, razbunatoare si ma supar repede din orice nimic, deci, ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca sau sa devina cel mai mare cosmar al tau.
Ador muzica: si aici ar fi urmatoarele categorii:
~1.~ Rock (Rammstein, Skillet, Hollywood Undead, Breaking Benjamin, Panic! At the disco, One Republic, Linkin Park, etc.)
~2.~hip-hop, rap [Eminem rullzzz] , dance, pop si nu ii mai insir toate exemplele pentru ca nu am rabdare ;))
Umn.... hm... ce trebuiea sa mai spun?! A da. Ador sa desenez, sa dansez, sa ies cu prietenii, jocurile video si cateodata chiar si scoala (asta exceptand orele de mate / chimie / engleza) Imi plac la nebunie culorile inchise, cam cum e asta pe care o vezi acum :D.....
Poi... Nah... cred ca stiti cu totii ( sau cel putin asa ar trebui pentru ca nu stiu cati dintre voi ma cunosc:) ) ca eu sunt cea mai inocenta si cuminte de pe site [okaaaay... de pe toate forumurile] si nu trebuie sa luati in seama ceea ce spun ceilalti despre inocenta mea. Ah... era sa uit sa specific ca sunt si cea mai modesta persoana pe care o cunosc. :D...
[ asta a sunat putin cam narcisistaaaa]
Revenind din luna pe pamant intr-o cadere libera, vreau sa mai spun caaa.... aaa..... umn... hm... nope. Asta a fost tot ce am avut de spus.
Daca mai aveti intrebari, nelamuriri sau mai stiu eu ce alt ceva asemanator, nu ezitati sa imi spuneti. Promit sa raspund